Vacature websites, ik baal ervan!

BANNER1

Vacature websites

Ken je dat, heb je eindelijk je eigen cv op orde. Dat is nogal niet niks omdat goed voor elkaar te maken, kom je op een vacature website of bijvoorbeeld in mijn geval die van een uitzendbureau. Moet je al je opleidingen weer gaan toevoegen aan je persoonlijk account. Ik kan daar zo moedeloos van worden!
opleidingIk wil dat niet, ik heb toch niet voor niets mijn cv al geupload? Waarom dan nogmaals al die opleidingen invullen.
Kijk als het makkelijk ging, dan heb ik er niets op tegen. Maar je moet iedere keer weer een vakje aanvinken. Ik had echt zoiets, nou eh. Dan maar geen opleiding invullen. Maar dat kan toch ook weer niet, want dan ben je volledig afgeschreven! Dat mag duidelijk zijn.

Dus toch maar even de tijd nemen voor het invullen? Ja, doe maar wel. Het is overigens ook een sollicitatie activiteit! Wat een bullshit!! Een sollicitatie activiteit, alsof het werkt?!

Ben ik nu negatief? Ja, een beetje wel! Waarom? Ik zou het echt niet weten, ik voel me nu eenmaal even zo. Heb jij enig idee hoe je nog beter voor de dag kunt komen bij een nieuwe werkgever? Heb jij tips?

3483 Total Views 3 Views Today

1 Reactie op Vacature websites, ik baal ervan!

  1. Ja daar wordt je weleens moe van, zeker als je al langere tijd op zoek ben naar werk, maar ja je wilt aan het werk dus toch maar alles invullen! Ik begrijp je gevoel. Wat ik doe is eerdere werkervaringen weglaten en bij de motivatie zet ik dan dat het complete cv is bijgevoegd. Als ik de gouden tip had was ik aan het werkman plaats van werkzoekende, sorry!!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*